Meet the team

Proud personal training

Hi,
Mijn naam is Bo Wolterbeek.
Toen ik 18 was begon ik met kickboksen bij Fightingclub van Dams. Vanaf de eerste les vond ik het helemaal geweldig en ben ik elke week mimimaal 3 keer gaan trainen.
Na een paar maanden ben ik in de kickboksschool achter de balie gaan werken en een paar maanden later gaf ik mijn eerste jeugd lessen en kickboks-zaktrainingen.Zo kwam ik erachter dat ik het erg leuk vond om les te geven. Ook heb ik een paar wedstrijden gevochten.
Ik vond het zo leuk dat ik de 4-jarige opleiding Sport en Bewegen heb gevolgd.  Sinds 2019 ben ik gediplomeerd  Sport- en bewegingscoördinator .
Mijn specialisaties zijn:
– Weerbaarheid en zelfverdediging
– Fitness (Fitvak A)
– Bewegingsagoog (speciale doelgroepen)
Mijn stage was in een dames gevangenis en bij Sportcentum van As Donck, terwijl ik werkte en lesgaf bij Fightingclub van Dams. Zo heb ik mijn kennis en ervaring verder uitgebreid. Nu vind ik het vooral erg leuk om deze ervaringen door te geven en om anderen de sporten te leren.
Daarnaast breid ik mijn kennis verder uit door het volgen van opleidingen en/of cursussen. Zo ben ik begonnen bij de AALO aan de cursus Voedingsconsulent.

Train With Experts and get results

MEET THE TRAINERs

Nadia Bohassani

Hi!

Ik ben Nadia Bohassani,

Mijn interesse in sport begon al op jonge leeftijd. Een aantal jaar geleden heb ik kickboksen en fitness aan het rijtje toegevoegd. Ik ben bij Fightingclub van Dams begonnen met kickboksen. Naast de groepstrainingen bij Proud heb ik ook regelmatig Personal training.

Kickboksen heeft een ontzettende positieve invloed op mijn leven. Het maakt mij fysiek en mentaal sterk. Het is een uitlaatklep na een drukke dag.

Ik gun het elke vrouw om haar eigen kracht en zelfvertrouwen te ontdekken.
Ik vind het ontzettend leuk om mijn ervaringen en passie voor het kickboksen en fitness binnen het Proud team met jullie te delen.

See you soon!

Elina Senicic

Hoi!

Mijn naam is Elina Senicic.

Al zo lang als ik me kan herinneren is kickboksen a part of my life. Letterlijk, want als baby lag ik op de boksmat terwijl mijn vader aan het trainen was, als peuter kroop ik tussen alle zakken door en toen ik oud genoeg was om zelf mee te doen ben ik begonnen met trainen.

Kickboksen betekent voor mij veel meer dan alleen sport, zowel fysiek als mentaal. Het is mijn uitlaatklep na een hectische dag en het geeft me veel positieve energie. Onzekerheid en angst maken plaats voor zelfvertrouwen. Mijn trainingsmaatjes zijn familie geworden en de dojo mijn thuis. Kickboksen wordt vaak aan agressie gekoppeld maar niets is minder waar. Door het te doen ervaar je dat vanzelf. 

Bo ken ik al een hele lange tijd via het kickboksen en door haar ben ik ook begonnen met fitness.

De combinatie van kickboksen en fitness vind ik heerlijk. Met fitness doe ik vooral krachttraining afgewisseld met conditie/uithoudingsvermogen, met kickboksen werk ik aan mijn explosiviteit en ook conditie.

Ik ben van mening dat kickboksen voor velen echt waardevol kan zijn en wil graag mijn liefde voor de sport delen, dus toen Bo mij vroeg of ik hierin les wilde geven bij PROUD hoefde ik niet lang na te denken!

Hopelijk tot gauw op de dojo!

Define Your Personal Training Goals

change your life

Tijdelijke introductieaanbieding

5 euro

Voor de eerste 2 proeflessen!